foldemenu
Skovensvinger

Enhver, der har gæstet Halskov Vænge, har mærket, at her er noget ganske særligt på færde. Vi vil gerne fejre urskoven, på en gang ældgammel og evigt ung og levende. Et sted, hvor livet hver dag forgår og opstår på ny...
Det er ikke første gang, vi har udfordret skoven og os selv. 7•9•13 gennemførte i 2001 Natur og Magi i Halskov Vænge, et arrangement som tiltrak et meget stort antal mennesker. Som naboer og kunstnere føler vi et særligt ansvar og omsorg for dette enestående naturområde.
SkovenSvinger er en Oplevelsesdag, søndag d. 7. juni 2009, som skaber fokus på skoven som et sanseligt rum fuld af indtryk og stemninger. Et historisk rum fuld af myter og kult. Et levende rum fuld af vækst, frugtsommelighed, eftertanke og dvale. 7•9•13 vil udforske stedets særlige karakter ved at udvide og understrege noget af det som skoven er.
Vi arbejder med installationer af skovmaterialer tilsat kunstnerisk frigjorthed og livslyst, krydret med instrumental poesi. Placeret forskellige steder i skoven, så publikum kan udforske stedet og foretage en oplevelsesvandring, der vil åbne deres skovsanser. Vandringen afsluttes om eftermiddagen på pladsen ved museet med medbragt madkurv og underholdning ved Peter Abrahamsens orkester.

Du kan stadig møde nogle af skulpturene i Halskov Vænge. Her er et kort over skoven.Kortet kan printes. Der står mødestedet, Valgsted, Tankebænken og Langnæb tilbage.

Mødestedet

Bladskibe ved Søsættested

Barkuttetræ

Fjer

Fugl

Performer: Kai Petra Vriesema

 

Redested

Skovensøjne

Synoptik

Uldert

Tankebænken

Bregnetipi

Fjerdrage

Æggestand

Fugl fønix

Uglested

Valgsted

Musikere og kunstnere

Janni Nielsen

 

Michael Arleth

 

Anette Arleth

 

Em Hess

 

Mogens Hess

 

Rune Arleth

 

Forberedelser

Foto: Rune Arleth

 

Top   Forside